Μπακέτες R stick
Χρησιμοποιώ μπαγκέτες από την Τσέχικη εταιρεία R stick. Προσωπικό μοντέλο κατά παραγγελία 15 χιλιοστά στο πάχος και 406 χιλιοστά στο μάκρος με ξύλινο κεφάλι χωρίς βερνίκωμα στο φυσικό φινίρισμα ξύλου αμερικάνικης καρυδιάς. Μεγάλης αντοχής με καλό ζύγισμα.
R stick
Αξεσουάρ Cympad
Στα κύμβαλα τις Ανατόλιαν εφαρμόζω Cympad συμπιεσμένο αφρό για αφομοίωση ήχου και προστασία από κραδασμούς. Σειρά starter pack, chromatics, sharks κατασκευασμένα στην Ελβετία
Cympad
Σκούπες Καλαμωτές Flix
Για τις ακουστικές εμφανίσεις χρησιμοποιώ μπαγκέτες καλαμωτές και σκουπάκια Flix από οργανικές γυάλινες ίνες. Έχουν εξαιρετικό ηχόχρωμα σε χαμηλές στάθμες παιξίματος. Κατασκευασμένες στην Σκοτία.
Flix
Sky Gel Damper
SkyGel Damper Pads είναι αξεσουάρ για απόσβεση των ανεπιθύμητων τόνων σε τύμπανα, κύμβαλα και σχεδόν όλους τους τύπους κρουστών οργάνων. Μπορούν να τοποθετηθούν κοντά στο στεφάνι του τυμπάνου. Εξαιρετικά ανθεκτικά, πλένονται, ευέλικτα και εύχρηστα, πληρούν όλες τις απαιτήσεις των απαιτητικών ντράμερ.
SkyGel


Το έτος 2018 κατάφερα να κερδίσω χορηγιά απο την εταιρεία "Anatolian" της Γερμανίας πάνω σε μουσικό εξοπλισμό για πιατίνια (drum cymbals) ενώ λίγο νωρίτερα πέτυχα τη συνεργασία μου με τις εταιρείες "Rstick", "Cympad", "SkyGel Damper Pads" και "Flix". Αυτή τη χρονική περίοδο συνεχίζω τις σπουδές μου επιδιώκοντας την προσωπική μου βελτίωση ενώ παράλληλα παραδίδω μαθήματα drums στο χώρο μου ή στο χώρο του μαθητή. Επιπλέον εκτελώ καθήκοντα session μουσικού είτε πρόκειται για ηχογράφηση είτε για live performance.
Να κατακτήσεις τα βασικά των ντραμς με τον ελάχιστο κόπο και χρόνο και παίζεις τα αγαπημένα σου κομμάτια από τον πρώτο κιόλας καιρό. Να αναπτύσσεις διαρκώς την τεχνική σου, ώστε να παίζεις σταδιακά οτιδήποτε σου αρέσει και να αντλείς τη μέγιστη απόλαυση από τα ντραμς. Να εξελιχθείς ακόμα περισσότερο, αν είσαι ήδη προχωρημένος και να γίνεις τελικά ανεξάρτητος, ώστε να μπορείς να συνεχίσεις και μόνος σου, όταν το θελήσεις.


webulk


© Webulk web design and hosting
Web design
Μαθήματα Ντράμς
Μαθήματα Ντράμς και Ρυθμικής Αγωγής

Τηλέφωνο
Καλέστε στο 6978214879

Στείλτε μήνυμα
Στείλτε μήνυμα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου